GOSSIP! Divaer i Junglen igen - sæson 2

Velkommen til min blog!

Kære besøgere! :)

Tusind tak fordi I kigger forbi min blog! Jeg er smigret og er glad for, at jeg er blevet opfordret til at lave en blog. Og vupti, så er den her nu om længe! Jeg håber, at den kan både underholde Jer i hverdagen og samt give Jer noget lærerigt og et bedre indsigt i mit liv.

Jeg har blogget tidligere i mine unge dage under folkeskolen og i gymnasiet, hvor jeg har villet dele mine oplevelser fra mine rejser med venner og andre, hvor jeg anbefaler, hvilke steder man skal opleve i de forskellige lande. Jeg elsker at opleve et nyt land og dets kultur osv. Og det vil jeg også prøve at dele med Jer i min nye blog her, når jeg får mulighed for at rejse. Men allermest vil jeg dele nogle af de mindeværdige og sjove øjeblikke fra mit liv.

Jeg går meget op i mode, design og skønhed, så det kommer I også til at læse om, og desuden går jeg meget op i sund velvære og livsstil. I vil få en cocktail blanding af lidt af hvert af mine store og små glæder :)

IMG_1968 2Foto: Lina Hashim

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOSSIP! Divaer i Junglen igen - sæson 2