SY LEE: Q&A | Reality-TV spørgsmål!

GOSSIP! Divaer i Junglen igen – sæson 2

Divasinthejungle

 

Foto: TV3 

Juhuuuu, så er der den nye sæson af Divarer i Junglen rundt om hjørnet – Glæder I Jer?

Det er gået præcist 1 år, siden jeg sagde takkede jaaa til junglen, selvom jeg takkede nej i flere omgange til at starte med… Trods den hårde rejse fik jeg meget med i baggagen, derfor fortryder jeg intet i dag :) Jeg har lært utrolig meget, at det er svært at remse det hele op. I grove træk så værdsætter jeg stadig småting i livet i dag, bare generelt alt hvad vi får serveret her på bordet i DK. Jeg er også glad for, at jeg har lært nye sider af mig selv, og jeg er blevet en stærkere person, og jeg har også lært, at spil og penge får de grimmeste sider frem i mennesket, at spil er noget som jeg vil holde mig væk fra hehe… Men man får jo også venner med på vejen og en masse lærerige ting og dejlige minder!

Det vækker mange tanker ved at se de nye reality-babes i den nye sæson. Jeg er stensikker på, at de har lært en masse om sig selv og har fået meget ud af det, selvom det hele virker sort og gråt og et helvede i junglen, men i sidste ende lærer man ting, som man ikke kunne have gjort på egen hånd. Så derfor er jeg også taknemmelig for den mulighed jeg fik, og i dag kan jeg ikke takke produktionen nok, at de pressede mig til at være med dengang :) En oplevelse for livet, som jeg aldrig vil glemme….

Jaaaa, der er en masse rygter om sæson 2! Typisk, men om en af rygterne sande, at Sydney Lee allerede ud af afsnit 2?! Det får vi jo at se, for jeg vil ikke ødelægge spændingen for nogen, men han er med meget lidt:( det synes jeg er en skam! Elsker Sydney Lee, så jeg kan personlig godt lide at se ham på tv :)

Er de nye Jungle-babes rigtige divas? Det er der rigtig mange, der spørger mig og vil ha’ min mening. Jeg kan sige, at  vi er alle divaer på hver vores måde, men de REAL DIVAS af 1. class var jo med i sæson 1 hehe ;)

Glæder I Jer også til den nye sæson? Vil gerne høre Jeres tanker derude!:)

XOXO // SY LEE <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Q&A | Reality-TV spørgsmål!