SY LEE: My Summer Street Style! ❤️

SY LEE: IBIZA! Closing Parties Week! Fest med Hollywoodstjernerne!

Hey Honeybees! Gæt hvad jeg skal i år?! This is crazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I’m a lucky DIVO!!!!!!!!!!!!!!!!! For engangs skyld haha…

imageimageimageFoto: Instagram @SyLeeStarlight

Her ser I mig ved Halvandet for næsten 2 uger siden! Jeg følte, at jeg var næsten på Ibiza igen haha… Ej det er ikke helt det samme, men det er sgu da skønt, at vi også har disse lækre steder i København!

OMG OMG OMG! I’m seriously going to die!!!!! Har I været på Ibiza?! Det har jeg for 3 år siden med mine dejlige “storesøstre”! Jeg glemmer aldrig den tur sammen med disse to piger, som er mine skønne veninder a la søstre for mig!

Jeg glemmer aldrig 17 fyre lagde an på mig på 1 uge! Det var crazy! Jeg fik oplevet de vildeste og eksklusive fester dernede og vi festede amok! Jeg elsker pool parties og det var her 10 fyre omringet mig i poolen haha.. Jeg glemmer det ALDRIG! Jeg har aldrig været i et forhold, så jeg snakker bare og opfører mig pænt. MEN tænk hvor meget man kan “whore” på denne ø haha… Not my style! Jeg er her kun for at feste!

Tro det eller ej, så skal jeg feste i år på IBIZA med kun VIP’s og Hollywoodstjerner!

Har I hørt om denne eksklusive uge i hele året, hvor Ibiza øen lukker af for turister mange steder og holder KUN åben for de største stjerner. Den ene uge kommer de største Hollywoodstjerner rendende til øen for at feste. Jeg har nemlig fulgt meget med i The Kardahians og Kim nævner nemlig denne uge på et tidspunkt! Justin Bieber elsker også Ibiza præcist denne uge! OMG jeg skal til IBIZA præcist denne uge på den fabulous ø!!! Jeg kan ikke tro mine egne ører! I am a lucky divooooo!!! Jeg plejer ellers altid at være uheldig, men jeg er heldig i år ligesom med alt andet med mine forretninger og mit liv nu! 7, 9, 13 at det bliver ved, for jeg har altid været en ulykkefugl! Se nogle videoklip og billeder fra min Ibiza tur med Joanna og Hang for 3 år siden! Tiden flyver! Jeg kan ikke vente med at komme afsted i år! Jeg fortæller meget mere om det på et senere tidspunkt, men jeg skal rejse med et crew, som består af PR-agent, artister, mig etc. ;)


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: My Summer Street Style! ❤️