SY LEE: En tragisk nyhed inden for den danske kendis-verden...

SY LEE: Beautiful Summer Tan! It’s just like Ibiza!

Untitled 3


| 1. Aussiebum Retro Swimwear: HERE | 2. Honey Bronze Tinted Leg Mist Bodyshop: HERE |


Hey honeybees! Jeg drømmer mig lige væk! Ved at kigge på mine billeder for ca. 2 uger siden, savner jeg helt det lækre sommervejr Danmark havde meget kort! Nu er det helt vildt ustabilt! Sun, please come back! Jeg var ved Halvandet her på billederne til en strandfest med V.I.P. og det hele, og det var så lækkert, og det var også den dag, som jeg fandt ud af, at jeg skal til IBIZA igen! Det ligner lidt Ibiza på billedet, men det er skam Refshaleøen. Jeg savner helt at tan og få den gyldne og smukke brun farve. Her på billedet er jeg brun, og jeg har faktisk smurt mig ind i Honey Bronze Tinted Leg Mist fra BodyShop. Den mist for kun 185,- giver en smuk gyldenbrun farve til benene, men jeg har faktisk smurt den lidt på armene, og den shimmer svagt og smukt! Den dufter også meget mild. Savner du den smukke sommerglød, så brug den her som mig. Dog er jeg ret heldig fra naturens side og er født med en brun hudfarve, men den pifter min hudfrave ekstra op! We like summer glow! Jeg er fan af Aussiebum, og de forhandles kun et sted i Danmark – nemlig hos EZZO. Min model er på nedsat nu. Ouch! MEN heldig for Jer. Modellen er Aussiebum Retro, Jeg skal på arbejde her snart og så må jeg håbe på, at den danske sommer bliver fantastisk!!! Ellers smutter jeg væk meget snart!!! Jeg har kigget på rejser!!! Let’s see! :) Kan I have det skønt <3

*I miss the sunny weather in Denmark! Please do come back! I am looking through these pictures from about 2 weeks ago. I miss the tan. It reminds me of Ibiza and it is also this day, I found out that I am going to Ibiza again! On these pictures I have used Honey Bronze Tinted Leg Mist from Bodyshop on my body. It is so good and it smells wonderful. I highly recommend this product to achieve a beautiful summer tan. My swimwear is by Aussiebum which I love and it can only buy at only one store in Denmark. Get yours today at EZZO.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: En tragisk nyhed inden for den danske kendis-verden...