VIDEO: LET’S DO A Q&A! EN PODCAST + Q&A MED SY LEE

UNBOXING: ‘SUNNY SIDE UP’ | GOODIEBOX | SLÅ TIL NU!

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Jeg har jo vist Jer denne lækre sag utallige gange på InstaStory (Tilføj – Klik Her) eller MyStory: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) i slutningen af sidste måned, for det er den nyeste GOODIBOX, og lige for god ordens skyld får I den også på bloggen. Hver måned modtager jeg min månedlige GOODIEBOX, og de sammensætter altid 5-7 lækre skønhedsprodukter hver gang efter et bestemt tema. Temaet hedder ‘Sunny Side up’ denne gang, og alle produkterne er lækre. Se nederst i indlægget. Jeg har taget hul på alt, og jeg elsker dem! Der er 10 dage tilbage, så forsvinder denne lækre GOODIEBOX! Den bliver udskiftet med en anden, så skynd Jer. Dens værdi er 815 kr. i denne omgang, og din pris er 169 kr.

FORKÆL DIG SELV

Bliv medlem af GOODIEBOX og modtag hver måned en boks med 5 -7 beautyprodukter. Værdien vil altid være minimum 550 kr.

 Du betaler kun 169 kr. (inkl. fragt) – uden binding! Se mine tidligere GOODIEBOX her:


FÅ DIN EGEN GOODIEBOX – KLIK HER.


Sunny Side Up

Masque Me Up / Polaar / Rituals /
Ilse Jacobsen / Seacret

+ Clinique High Impact Mascara!

Slå til nu, inden denne månedsboks bliver udskiftet, for den er vild lækker og jeg er så glad for alle mine produkter. Der er mange penge at spare her. Xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: LET’S DO A Q&A! EN PODCAST + Q&A MED SY LEE