SE MIN NYE GARDEROBE | ZIITO TØJSTATIV DESIGN

FÅ DINE INITIALER PÅ DIN LÆDERTASKE | MAHI LEATHER

img_20180403_212815_492

img_20180403_212815_491


MAHI Leather – Model: The Armada Duffle: HER


Hej Guys! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg knokler amok for tiden! Jeg har totalt FULL HOUSE på begge mine bootcamps som nu er både for mænd og kvinder, og jeg arbejder sådan set 10-14 timer mange dage om ugen, men jeg arbejder hver dag! Det går rigtigt godt, og jeg har dybt fokuseret på mig selv. Jeg har stadig ikke lyst til at snakke om min eks endnu, men når jeg er klar, så deler jeg det med Jer! MEN jeg er ok, og jeg nyder livet. I dag var jeg på stranden første gang i år, og jeg er blevet lidt solbrændt. Sidste var jeg på Bryggen og nød det gode vejr, hvor jeg kunne lige tage 3 timer ud af min dag før nogle holdtræning og klienter. Der er ikke meget tid til hygge, men jeg prøver i hvert fald. Rigtigt mange af jer spørger ind til min taske, som jeg render sådan set næsten rundt med hver dag.

MAHI LEATHER laver de flotteste lædertasker, og de har alt fra pung, clutch, rejsetasker, computertasker, toilettasker etc. you name it. Alt er håndlavet og er med 100% ægte læder, og man kan få sit navn eller sine initialer på sine ting! Jeg er vild med det. Der står S.L. for Sy Lee på den her taske, som er en model ‘The Armada Duffle‘, og jeg er simpelthen så glad for den. Den er sendt som PR gave, og jeg har brugt den i mange måneder nu, men jeg skulle ikke blogge eller nævne den for jer, medmindre jeg havde lyst. Nu hvor jeg er så glad for den, og I har spurgt ind til den, kan den fås hos MAHI LEATHER. Der kan være utroligt mange ting i den, og kvaliteten er toplækker. En solid og stærk lædertaske. Jeg har ejet mange efterhånden, og den er STÆRK, FLOT OG HANDY!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE MIN NYE GARDEROBE | ZIITO TØJSTATIV DESIGN