SY LEE: Jeg er i paradise! Sådan ser paradiset ud! | Advarsel! Frække billeder!

SY LEE: Min allerstørste drøm… (Personligt)

image1 (2)

Foto: Jack Høier

Honeybees, jeg ligger her på det smukkeste værelse helt for mig selv… Der kører en masse tanker i mit hoved, at det er ved at eksplodere. Jeg burde sove nu, for jeg har en vigtig og stor dag i morgen på settet. Mit liv er hektisk lige pt. og jeg farer rundt som en galning, og jeg føler også, at jeg ikke kan rigtig nyde alt det, der sker omkring mig lige for tiden. Mine sociale medier har været ret stille (ift. førhen!), og det er helt bevidst, da jeg har meget om ørerne. Jeg føler også, at mine sociale medier tager alt for meget af min hverdag, så jeg har valgt at koble det fra. Jeg føler også, at det ikke er så vigtigt længere. Jeg nyder ALLE Jeres kommentarer og beskeder, MEN jeg vil absolut ikke lade mit liv styres af mine sociale medier og være en stor del af den virtuelle verden. Jeg elsker stadig at blogge, og det vil jeg selvfølgelig blive ved med, da min blog er jo min lille baby, og jeg bruger den også som en dagbog.

I dette indlæg vil jeg dele med Jer med min allerstørste drøm. Jeg er sikker på, at de fleste af Jer har nogle drømme. Jeg har ikke kun en drøm, men jeg har mange drømme, og en del af dem er allerede opfyldt. Fx. jeg ønskede mig at gennemføre mit tilvalg på universitet flot, så mine forældre kunne blive stolt, og det gjorde jeg ved at arbejde hårdt for det på skolebænken. Mit gamle teneage mål var at lave tv en enkel gang, og det fik jeg også prøvet mere end en gang. Mit andet mål var at prøve at lave en sang. Mit seneste store mål var at starte mit eget fitness-firma ‘FitnessGoal‘, og det gjorde jeg også i år. Disse få ting her er blot for at nævne nogle få, som jeg har villet lavet.

Nu hvor jeg tænker tilbage på de ting, som jeg har fået gjort, er de jo bare nogle bedrifter, kan man kalde dem. De er egentligt bare mål/drømme, som jeg har haft undervejs i livet ift. min alder. Vi mennesker ændrer os konstant, og vi udvikler os hver eneste dag. Mine drømme fra da jeg var et lille barn eller fra mine teenage årene er ikke de samme som i dag.

Der er en DRØM, og den eneste drøm, som forfølger mig stadigvæk i dag. Fx drømme som at være en endnu bedre forretningsmand, at få udvidet min fitness virksomhed endnu større, at udvikle nogle nye projekter etc. vil være rart at få udført, MEN disse ting vil jo ikke gøre mig lykkelig i sidste ende. Mit hjem, min ejendom og generelt alle materielle goder vil ALDRIG gøre mig lykkelig i sidste ende.

Jeg drømmer om at bo på en bestemt strand, som ligger tæt på min mormors hjem i Californien. At bo i disse fredelige omgivelser tæt ved vandet og have en sød lille hund og en soulmate at dele livet med samt have hele min familie samlet et sted, som mine forældre, min bror, hans kommende kone og deres lille søn – det vil gøre mig til verdens lykkeligste mand! Det er min allerstørste drøm. At kunne dele mit liv med en, som elsker mig ubetinget og have hele min familie i nærheden. Det her drømmer jeg hver eneste dag….

Sov godt Danmark!

Ses igen på bloggen! <3 Xx 

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Jeg er i paradise! Sådan ser paradiset ud! | Advarsel! Frække billeder!